KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Zarządzenie Nr 7/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 5 września 2019 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu uczestnictwa w zajęciach organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik Nr 2 do Zarządzenia nr 7/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 3/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 2 stycznia 2019 roku w sprawie „Regulaminu warunków uczestnictwa w wycieczce „Łódzki Szlak Bajkowy" organizowanej w ramach Ferii Zimowych 2019.

Regulamin wycieczki Łódzkim Szlakiem Bajkowym

Wycieczka - karta zgłoszeniowa


Zarządzenie Nr 2/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 2 stycznia 2019 roku w sprawie „Regulaminu warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie"

Na podstawie podstawie Statutu Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie będącego załącznikiem Uchwały nr XLI/377/2013 Rady miejskiej w Rzgowie z dnia 18.12.2013 r. w sprawie nadania Gminnemu Ośrodku Kultury w Rzgowie (Dz.Urz.Woj.Łódzkiego z 2014 r., poz. 319 z dnia 27.01.2014 r.),

zarządzam co następuje:

§ 1. Wprowadza się nowy Regulamin warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie, będący załącznikiem do niniejszego Zarządzenia. 

§ 2. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

§ 3. Traci moc Zarządzanie nr 7/2017 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 12.09.2018 r. 

Załączniki: 

regulamin

Regulamin warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie 

KARTA ZGŁOSZENIA UCZESTNIKA ZAJĘĆ/WARSZTATÓW ORGANIZOWANYCH PRZEZ GMINNY OŚRODEK KULTURY GMINY w RZGOWIE


Zarządzenie nr 7/2018 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 29 sierpnia 2018r. w sprawie nadania Regulaminu Organizacyjnego Gminnego Ośrodka Kultury

Zarządzenie nr 3/2018 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 1 lutego 2018r. w sprawie zmiany struktury organizacyjnej


Zarządzenie nr 1/2016 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 12.02.2016r. w sprawie dostosowania planu finansowego Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie do Uchwały budżetowej na rok 2016r.

Podmiot udostępniający informację:
Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie
data: 31-10-2019
data: 31-10-2019
data: 31-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 31-10-2019 - Edycja treści
  • 07-01-2019 - Edycja treści
  • 03-01-2019 - Edycja treści
  • 14-09-2018 - Edycja treści
  • 10-11-2016 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 493