KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Zarządzenie nr 26/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 3 września 2020r. w sprawie ustalenia odpłatności za bilety na spektakl „Kreatury” w wykonaniu grupy "Dobry humor"


Zarządzenie Nr 25/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 28 sierpnia 2020 roku w sprawie uaktualnienia Procedury wznawiania działalności Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie oraz uczestnictwa w zajęciach indywidualnych i grupowych w związku z epidemią koronawirusa

Załącznik do Zarządzenia Nr 25/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 24/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 20 sierpnia 2020 roku w sprawie uzupełnienia Regulaminu uczestnictwa w zajęciach organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia Nr 24/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 21/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 26 czerwca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Polityki Ochrony Danych Osobowych oraz Instrukcji Zarządzania Systemami Informatycznymi służącymi do przetwarzania danych osobowych w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 20/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 26 czerwca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu monitoringu wizyjnego w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia Nr 20/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 19/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 10 czerwca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu wycieczek w ramach akcji letniej organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia Nr 19/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 18/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowiez dnia 10 czerwca 2020 rokuw sprawie wprowadzenia Regulaminu uczestnictwa w zajęciach wakacyjnychorganizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia Nr 18/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 16/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 03 czerwca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Procedury wznawiania działalności Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie oraz uczestnictwa w zajęciach indywidualnych i grupowych w związku z epidemią koronawirusa

Załącznik Nr 1 do Zarządzenia Nr 16/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik Nr 2 do Zarządzenia Nr 16/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 15/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 25 maja 2020 roku w sprawie wprowadzenia Instrukcji uczestnictwa w zajęciach indywidualnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w związku z epidemią koronawirusa

Załącznik do Zarządzenia Nr 15/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 14/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 15 maja 2020 roku w sprawie wprowadzenia Instrukcji pracy pracowników Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w związku z epidemią koronawirusa

Załącznik do Zarządzenia nr 14/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 13/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 30 kwietnia 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu wynagradzania pracowników Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 12/2020Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 29 kwietnia 2020 roku w sprawie powołania komisji likwidacyjnej


Zarządzenie Nr 10/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 11 marca 2020 roku w sprawie odwołania wydarzeń, imprez, spotkań i zajęć


Zarządzenie Nr 9/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 09 marca 2020 roku w sprawie wprowadzenia do stosowania znaku graficznego - logo GOK


Zarządzenie Nr 8/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 04 marca 2020 roku w sprawie wysokości opłat za uczestnictwo w sekcjach zainteresowań


Zarządzenie Nr 7/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 04 marca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu korzystania z sali konferencyjnej Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia nr 7/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 6/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 04 marca 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu wynajmu sal Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik nr 1 do Zarządzenia nr 6/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 5/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 28 lutego 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu korzystania z sali widowiskowej Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia nr 5/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie nr 4/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 24 lutego 2020r. w sprawie ustalenia odpłatności za bilety na spektakl „Sex w Toskanii” w wykonaniu Grupy Teatralnej „4+”


Zarządzenie nr 3/2020 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 21 lutego 2020r. w sprawie ustalenia odpłatności za bilety na spektakl „Sex w Toskanii” w wykonaniu Grupy Teatralnej „4+”


Zarządzenie Nr 17/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 20 grudnia 2019 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu Pracy Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenia Nr 17/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 16/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 20 grudnia 2019 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu Organizacyjnego Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik nr 1 do Zarządzenia Nr 16/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie

Załącznik nr 2 do Zarządzenia Nr 16/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie nr 13/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w sprawie wprowadzenia Regulaminu Świątecznego Pikniku z Mikołajem organizowanego przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik do Zarządzenie nr 13/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie nr 12/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 2 grudnia 2019 roku w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, do którego  stosuje się ustawę Prawo zamówień publicznych na: wyposażenie, dostawa i montaż sprzętu audio wraz z oświetleniem na sali widowiskowej Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie. Rzgów, ul. Szkolna 7


Zarządzenie nr 11/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w sprawie Regulaminu współorganizacji imprez przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie dla organizacji społecznych i jednostek organizacyjnych

Załącznik do Zarządzenia nr 11/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 10/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 30 września 2019 roku w sprawie zmiany planu finansowego Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w związku ze zwiększoną kwotą dotacji na rok 2019


Zarządzenie Nr 9/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 20 września 2019 roku w sprawie wysokości opłat za uczestnictwo w sekcjach zainteresowań.


Zarządzenie Nr 8/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 20 września 2019 roku w sprawie pobierania opłat za występy grup artystycznych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 7/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 5 września 2019 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu uczestnictwa w zajęciach organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Załącznik Nr 2 do Zarządzenia nr 7/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie


Zarządzenie Nr 3/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 2 stycznia 2019 roku w sprawie „Regulaminu warunków uczestnictwa w wycieczce „Łódzki Szlak Bajkowy" organizowanej w ramach Ferii Zimowych 2019.

Regulamin wycieczki Łódzkim Szlakiem Bajkowym

Wycieczka - karta zgłoszeniowa


Zarządzenie Nr 2/2019 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 2 stycznia 2019 roku w sprawie „Regulaminu warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie"

Na podstawie podstawie Statutu Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie będącego załącznikiem Uchwały nr XLI/377/2013 Rady miejskiej w Rzgowie z dnia 18.12.2013 r. w sprawie nadania Gminnemu Ośrodku Kultury w Rzgowie (Dz.Urz.Woj.Łódzkiego z 2014 r., poz. 319 z dnia 27.01.2014 r.),

zarządzam co następuje:

§ 1. Wprowadza się nowy Regulamin warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie, będący załącznikiem do niniejszego Zarządzenia. 

§ 2. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

§ 3. Traci moc Zarządzanie nr 7/2017 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 12.09.2018 r. 

Załączniki: 

regulamin

Regulamin warunków uczestnictwa w zajęciach i wydarzeniach kulturalnych Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie 

KARTA ZGŁOSZENIA UCZESTNIKA ZAJĘĆ/WARSZTATÓW ORGANIZOWANYCH PRZEZ GMINNY OŚRODEK KULTURY GMINY w RZGOWIE


Zarządzenie nr 7/2018 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 29 sierpnia 2018r. w sprawie nadania Regulaminu Organizacyjnego Gminnego Ośrodka Kultury

Zarządzenie nr 3/2018 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 1 lutego 2018r. w sprawie zmiany struktury organizacyjnej


Zarządzenie nr 1/2016 Dyrektora Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie z dnia 12.02.2016r. w sprawie dostosowania planu finansowego Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie do Uchwały budżetowej na rok 2016r.

Podmiot udostępniający informację:
Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie
data: 03-09-2020
data: 03-09-2020
data: 03-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-09-2020 - Edycja treści
  • 31-08-2020 - Edycja treści
  • 21-08-2020 - Edycja treści
  • 03-08-2020 - Edycja treści
  • 03-07-2020 - Edycja treści
  • 19-06-2020 - Edycja treści
  • 18-05-2020 - Edycja treści
  • 13-03-2020 - Edycja treści
  • 30-01-2020 - Edycja treści
  • 31-10-2019 - Edycja treści
  • 07-01-2019 - Edycja treści
  • 03-01-2019 - Edycja treści
  • 14-09-2018 - Edycja treści
  • 10-11-2016 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 604